MfN_Registermediator_150dpi.jpg Logo-Nederlandse-Mediatorsverenigning-NMv-Lid-van300dpi-RGB_1.png

M.Hol Mediation

Coaching, Training en Advies

Samen werken aan een oplossing

Mediation is bemiddeling in een conflict tussen partijen. In mediation gaat het erom dat u zelf, als cliĆ«nten, tot oplossingen komt. Dit is mogelijk nadat partijen naar elkaar hebben kunnen uitspreken wat voor hen belangrijk is. 

Als procesbegeleider help ik u in elkaars schoenen te staan maar nodig ik u ook uit om alles wat een oplossing in de weg kan staan bespreekbaar te maken. Belangrijker dan het type conflict is uw wens om het geschil zonder tussenkomst van de rechterlijke macht op te lossen.

crkbo_docent_rgb.jpg

Mediation

Gaat u voor geluk of gaat u voor gelijk?

Training

Email is voor informatieoverdracht, niet voor communicatie

Coaching

What is your why?

Boekenkast

Het verhaal van Roodkapje is anders als de wolf het vertelt

DSC_0001_2.JPG

Over mij - Mathilde Hol

Als u voor mediation heeft gekozen, of mediation in serieuze overweging neemt, gaat u op zoek naar een mediator. Belangrijk is dat deze mediator bij u of bij uw bedrijf past en dat er een persoonlijke klik is. Om u de kans te geven mij een klein beetje te leren kennen leg ik hieronder kort uit wat mij drijft en wat mijn achtergrond is.

Mediation

Naast de allround basisopleiding heb ik een door het MfN geaccrediteerde specialisatie opleiding tot familie mediator afgerond. Tevens heb ik bij de Buurtbemiddelings- academie, erkend door het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid), de specialisatie buurtbemiddeling gevold. Ik ben naast mijn werk als mediator als vrijwilliger werkzaam voor buurtbemiddeling (Stichting Wellzo). 

Liefdevol coachen

In 2007 heb ik een opleiding gedaan tot coach (School voor Coaching, Leiden) en sindsdien ben ik veelvuldig ingezet als coach voor wie kampt  met de vraag 'Wat wil ik nu?'. Als je je door mij laat coachen zul je de volgende toepassingen herkennen:  nondualiteit, thework, kies opnieuw, radicaal vergeven, ECIW, NLP, EFT, holisme, systemisch werken. 

Training en opleiding

Ik ben hoofddocent/trainer van de MfN geaccrediteerde basisopleiding Mediation en voor de eveneens MfN geaccrediteerde familie-opleiding mediation bij Match-it opleidingen. Als assessor ben ik verbonden aan Intop voor het MfN mediation assessment. Ook geef ik de opleiding tot arbeidsmediator en de training buurtbemiddeling (CCV erkend). Als docent ben ik geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

Persoonlijk

Ik heb Psychologie gestudeerd aan de OU. Mijn motivatie in mijn werk is het naar boven halen van de positieve kracht van mensen en dit zelf ook te leven. Ieder conflict is een mogelijkheid tot groei. Het zijn onze gedachten die ergens een probleem van maken. 

Achtergrond

Ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven in binnen- en buitenland bij verschillende multinationals in diverse (project) management en HR functies. 

Als bovenstaande u aanspreekt en u wilt meer weten nodig ik u uit een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. 

Linked

Nieuws
Mar 8, 2015, 8:14 AM
Woorden. Dat is waar mediation begint. Voor ieder stukje over mediation dient een willekeurig woord uit het woordenboek als uitgangspunt. Het woord van vandaag is WOORDEN.
Lees meer >>
Mar 8, 2015, 7:58 AM
Artikel in Middelpunt - Mediator vestigt praktijk in Grou Een serieus conflict? Iedereen heeft er direct of indirect wel eens mee te maken.
Lees meer >>
Feb 20, 2015, 2:10 PM
Artikel in de Grouster, februari 2015
Lees meer >>