Over mij & Contact

Als u voor mediation heeft gekozen, of mediation in serieuze overweging neemt, gaat u op zoek naar een mediator. Belangrijk is dat deze mediator bij u of bij uw bedrijf past en dat er een persoonlijke klik is. Om u de kans te geven mij een klein beetje te leren kennen leg ik hieronder kort uit wat mij drijft en wat mijn achtergrond is.

Mediation

Naast de allround basisopleiding heb ik een door het MfN geaccrediteerde specialisatie opleiding tot familie mediator afgerond. Tevens heb ik bij de Buurtbemiddelings- academie, erkend door het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid), de specialisatie buurtbemiddeling gevold. Ik ben naast mijn werk als mediator als vrijwilliger werkzaam voor buurtbemiddeling (Stichting Wellzo).

Coaching

In 2007 heb ik een opleiding gedaan tot coach (School voor Coaching, Leiden) en sindsdien ben ik veelvuldig ingezet als coach. Zowel in-company als zelfstandig.

Training en opleiding

Ik ben hoofddocent/trainer van de MfN geaccrediteerde basisopleiding Mediation en voor de eveneens MfN geaccrediteerde familie-opleiding mediation bij Match-it opleidingen. Als assessor ben ik verbonden aan Intop voor het MfN mediation assessment. Ook geef ik de opleiding tot arbeidsmediator en de training buurtbemiddeling (CCV erkend). Als docent ben ik geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

Persoonlijk

Ik ben bezig met mijn masteropleiding Psychologie aan de Open Universiteit. Mijn motivatie in mijn werk is het naar boven halen van de positieve kracht van mensen en dit zelf ook te leven. Ieder conflict is een mogelijkheid tot groei. Het zijn onze gedachten die ergens een probleem van maken. 

Achtergrond

Ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven in binnen- en buitenland bij verschillende multinationals in diverse (project) management en HR functies. Eén van mijn projecten was een reorganisatie van 350 FTE.

Als bovenstaande u aanspreekt en u wilt meer weten nodig ik u uit een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek.

Het begint met uw keuze om het proces van mediation in te gaan. Na een korte (telefonische) uitleg en inventarisatie wordt een mediationcontract opgesteld. Dit wordt getekend door alle partijen én de mediator. In het contract staat een korte omschrijving van de kwestie/het geschil waar het om gaat. Een eerste gezamenlijke bijeenkomst tussen partijen en de mediator wordt gehouden op een neutrale locatie, bijvoorbeeld op kantoor bij de mediator. De gesprekken worden voortgezet tot er een oplossing is gevonden die voor alle partijen goed is. De oplossing kunt u zelf (laten) vastleggen in een vaststellingsovereenkomst. De mediator kan hierbij helpen en een advocaat kan deze overeenkomst voor u controleren. De mediator begeleidt het proces en zal helpen om de communicatie (weer) op gang te brengen tussen partijen en de eventueel onderliggende belangen en emoties boven tafel te krijgen.

"Ieder voor zich is een druppel, samen zijn we een oceaan"

-Ryunosuke Satoro-

M. Hol Mediation werkt samen met:


Roodhof Advocatuur

Bouma advies & consultancy

Match-It

Kötter Advocatuur

Kindercoachpraktijk De Rups

Stichting Veilig Onderwijs

Vrijehuizenmarkt

Van Arem MediationNeem contact op

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?
MHol Mediation is op werkdagen bereikbaar tijdens kantooruren op: 06 2381 2281
Of stuur een mail naar: info@mholmediation.nl

Kantoor:
MHol Mediation, Coaching, Training en Advies
De Trije Romers 13 - 9008 TR Reduzum